Mağazada Var

Panamera Köşe Koltuk Takımı

KT1410012596
46.288 TL 62.375 TL %26
50.918 TL 68.613 TL %26
Takım İçeriği
Köşe Koltuk1 x 46.288 TL
Toplam
50.918 TL
62.375 TL
46.288 TL
62.375 TL
Köşe Koltuk
50.918 TL
46.288 TL
50.918 TL
46.288 TL
1'li Koltuk
11.356 TL
10.323 TL
Puf
8.048 TL
7.316 TL
Toplam
46.288 TL50.918 TL

Ürün Özellikleri

Panamera Köşe Koltuk Takımı, modern ve şık tasarımıyla yaşam alanınıza stil ve konfor katıyor. Kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen bu köşe takımı, uzun süreli kullanıma dayanıklıdır.

Geniş oturma alanı ve rahat minderleriyle aileniz ve misafirleriniz için ideal bir oturma deneyimi sunar. Ergonomik yapısı vücudunuzu destekler ve uzun süreli oturmaları daha konforlu hale getirir.

Panamera Köşe Takımı, estetik detayları ve zarif çizgileriyle dikkat çeker. Şık dikiş işlemeleri ve modern tasarımıyla salonunuza sofistike bir hava katarken, aynı zamanda rahatlığı da ön planda tutar.

Köşe takımının çok yönlü yapısı, farklı düzenlemelerde kullanmanıza olanak tanır. İhtiyaçlarınıza göre sağ veya sol tarafta köşe konumlandırılabilir, böylece mekânınızı maksimum şekilde kullanabilirsiniz.


İnegölsofa Panamera Köşe Takımı (İnegöl Mobilyası)

Takım İçeriği: 1 adet köşe takımından oluşmaktadır. Puf opsiyoneldir.

Köşe Yönü Sağ ve sol yönleri, ürüne karşıdan bakılarak belirlenmektedir.

Karşıdan bakıldığında, uzanma modülü sağ taraftaysa "sağ köşe", uzanma modülü sol taraftaysa "sol köşe" olarak adlandırma yapılmıştır. Sağ ve sol köşe seçiminizi bu bilgiye göre yapabilirsiniz.

Kumaş Özelliği Yumuşak dokulu ithal örme kumaş kullanılmıştır.

Ek Bilgiler Ürün iki parçadan oluşmaktadır. Menteşe sistemi ile birleştirilmektedir.  Ürünün iskeleti kayın, ayakları ahşap cevizdir. Kırlentler ve minderler fermuarlı olup çıkarılabilmektedir. Kumaş Değişimi yapılabilir. Kumaş alternatifleri için müşteri hizmetleri ile iletişime geçiniz.

Oturum yüksekliği 42 cm'dir.

Ayaklar demonte gönderilmektedir.

Kumaş Bakım/Temizlik Önerisi Silinebilir kuru temizlemeye uygundur.

Fonksiyon Özelliği Sabit

Oturum Yumuşaklığı Yumuşak

Fonksiyonellik Sabit

Demonte Parçalar Ayaklar demonte gönderilmektedir.

ÜrünlerGenişlikDerinlikYükseklik
Köşe Koltuk330*1709295
1'li Koltuk829383
Puf1104656

Tahmini teslimat süresi: 20 - 30 gün.

Tahmini teslimat tarihi: 27 Nisan 2024

Detaylı teslimat bilgisi için tıklayınız.

           Sitemizde satışa sunulan ürünlerin tamamı üretici firmaların garantisi altındadır. Ürünlerin garanti süresini, garanti içeriğini ve şartlarını üretici firmalar belirlemektedir. Satın alınan ürünlerin arızalanması durumunda ürün tarafımıza faturası ve arızanın ne olduğuna dair bir bilgilendirme notu ile birlikte gönderilmelidir. Tarafımıza gönderilen ürün üretici firmanın servisine bizim tarafımızdan ulaştırıldıktan sonra belirttiğiniz arıza dikkate alınarak teste tabi tutulur. Ürünün arızası garanti sağlayıcı tarafından onaylanmalıdır.

           Garanti sağlayıcı tarafından her hangi bir arıza tespit edilmemesi durumunda ürün aynı şekilde müşteriye iade edilir. Garanti sağlayıcı tarafından arızanın garanti kapsamında olmadığı tespit edilirse ürün müşteriye iade edilir ya da müşteriden onay alınarak ücretli olarak onarım gerçekleştirilir. Garanti sağlayıcı tarafından arızalı ve garanti kapsamında olduğu tespit edilen ürün onarım yapılmak üzere işleme alınır. Onarım için yasal süre maksimum 30 iş günüdür. Bu süre içinde onarımın gerçekleşmesi durumunda ürün onarılmış olarak müşteriye geri gönderilir. Bu süre zarfında ürün onarılmazsa veya ürün herhangi bir şekilde onarılamayacak durumda ise yenisi stokta mevcut ise birebir değişim yapılarak tekrar müşteriye gönderilir. Stok durumu müsait değilse ürün sahibi ile irtibata geçilerek ya ürün iade alınır ya da müşterinin onayı alınarak muadili veya benzeri bir ürün ile değişim yapılarak ürün sahibine gönderilir.

Yukarı