Mağazada Var

Oylat 5 Çekmeceli Şifonyer

YOT1410013431
13.000 TL 16.250 TL %20
14.300 TL 17.875 TL %20
Takım İçeriği
Çamaşırlık1 x 13.000 TL
Toplam
14.300 TL
16.250 TL
13.000 TL
16.250 TL
Çamaşırlık
14.300 TL
13.000 TL
14.300 TL
13.000 TL
Toplam
13.000 TL14.300 TL

Ürün Özellikleri

Oylat 5 Çekmeceli Şifonyer, yaşam odanıza şıklık ve işlevsellik katmak için ideal bir tamamlayıcı aksesuardır. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiş olan çamaşırlık, dayanıklılığı ile uzun süreli kullanım sağlar.

Geniş iç hacmi sayesinde çamaşırlarınızı düzenli bir şekilde saklamanızı sağlar. Şık tasarımıyla yaşam odanızın dekorasyonuna uyum sağlar ve odanıza düzenli bir görünüm kazandırır.

Oylat Çamaşırlık, pratik kullanım özellikleriyle de öne çıkar. Çekmeceleri ve raf alanları sayesinde çamaşırlarınızı kolayca ayırabilir ve organize edebilirsiniz. Ayrıca üst kısmında bulunan düz zemin, ev tekstillerinizi yerleştirmek için kullanabileceğiniz ek bir alan sunar.

Eğer yaşam odanızın düzenini ve estetiğini tamamlamak istiyorsanız, Oylat Çamaşırlık sizin için ideal bir seçim olacaktır.

Oylat Yatak Odası Takımı (İnegöl Mobilyasi)

Takım İçeriği; 1 Adet Çamaşırlıktan Oluşmaktadır.

Üretim Malzemesi 1. kalite mdf-lam malzemeden üretilmiştir.


Tahmini teslimat süresi: 20 - 30 gün.

Tahmini teslimat tarihi: 28 Nisan 2024

Detaylı teslimat bilgisi için tıklayınız.

           Sitemizde satışa sunulan ürünlerin tamamı üretici firmaların garantisi altındadır. Ürünlerin garanti süresini, garanti içeriğini ve şartlarını üretici firmalar belirlemektedir. Satın alınan ürünlerin arızalanması durumunda ürün tarafımıza faturası ve arızanın ne olduğuna dair bir bilgilendirme notu ile birlikte gönderilmelidir. Tarafımıza gönderilen ürün üretici firmanın servisine bizim tarafımızdan ulaştırıldıktan sonra belirttiğiniz arıza dikkate alınarak teste tabi tutulur. Ürünün arızası garanti sağlayıcı tarafından onaylanmalıdır.

           Garanti sağlayıcı tarafından her hangi bir arıza tespit edilmemesi durumunda ürün aynı şekilde müşteriye iade edilir. Garanti sağlayıcı tarafından arızanın garanti kapsamında olmadığı tespit edilirse ürün müşteriye iade edilir ya da müşteriden onay alınarak ücretli olarak onarım gerçekleştirilir. Garanti sağlayıcı tarafından arızalı ve garanti kapsamında olduğu tespit edilen ürün onarım yapılmak üzere işleme alınır. Onarım için yasal süre maksimum 30 iş günüdür. Bu süre içinde onarımın gerçekleşmesi durumunda ürün onarılmış olarak müşteriye geri gönderilir. Bu süre zarfında ürün onarılmazsa veya ürün herhangi bir şekilde onarılamayacak durumda ise yenisi stokta mevcut ise birebir değişim yapılarak tekrar müşteriye gönderilir. Stok durumu müsait değilse ürün sahibi ile irtibata geçilerek ya ürün iade alınır ya da müşterinin onayı alınarak muadili veya benzeri bir ürün ile değişim yapılarak ürün sahibine gönderilir.

Yukarı