Ersin Doğan Collection Mağazada Var

Nodus Televizyon Sehpası

DVTU1410019074
32.058 TL 40.073 TL %21
35.264 TL 44.080 TL %20
Takım İçeriği
TV Sehpası1 x 32.058 TL
Toplam
35.264 TL
40.073 TL
32.058 TL
40.073 TL
TV Sehpası
35.264 TL
32.058 TL
35.264 TL
32.058 TL
Toplam
32.058 TL35.264 TL

Ürün Özellikleri

Nodus Televizyon Sehpası, modern tarzı ve işlevsel tasarımıyla oturma odanızda şıklığı ve kullanım kolaylığını bir araya getiriyor. Bu TV ünitesi, televizyonunuzu düzenli bir şekilde yerleştirmeniz için ideal bir seçenek sunar.

Yüksek kaliteli malzemelerden üretilen Nodus TV Sehpası, sağlam yapısıyla uzun ömürlü kullanım sağlar. Geniş bir televizyon yüzeyine ve kullanışlı depolama bölmelerine sahiptir. Medya ekipmanlarınızı ve diğer aksesuarlarınızı düzenli bir şekilde saklamanızı kolaylaştırır.

Estetik detaylara sahip olan Nodus TV Sehpası, oturma odanızın dekorasyonuna zarif bir dokunuş katıyor. Şık ve modern görünümüyle odanızı güzelleştirirken, aynı zamanda pratik bir kullanım sunar.

İnegölsofa Nodus Tv Ünitesi (İnegöl Mobilyası)

Takım içeriğinde 1 adet Nodus TV Sehpası bulunmaktadır.

Ürün Bilgileri:  g:200cm   d:45cm   y:60cm   Ağırlık:45kg

Materyal: Masif Meşe Kaplama, Masif Meşe, Kayın Ağaç Kasa, Doğal Bambu Hazeran

Renk : Doğal Meşe

Bakım Önerisi: Ürünlerinizi "Pronto Mobilya Spreyi" ile Kolayca Temizleyin.

Boya Tipi: Meşe

ÜrünlerGenişlikDerinlikYükseklik
TV Sehpası2004560

Tahmini teslimat süresi: 20 - 30 gün.

Tahmini teslimat tarihi: 28 Nisan 2024

Detaylı teslimat bilgisi için tıklayınız.

           Sitemizde satışa sunulan ürünlerin tamamı üretici firmaların garantisi altındadır. Ürünlerin garanti süresini, garanti içeriğini ve şartlarını üretici firmalar belirlemektedir. Satın alınan ürünlerin arızalanması durumunda ürün tarafımıza faturası ve arızanın ne olduğuna dair bir bilgilendirme notu ile birlikte gönderilmelidir. Tarafımıza gönderilen ürün üretici firmanın servisine bizim tarafımızdan ulaştırıldıktan sonra belirttiğiniz arıza dikkate alınarak teste tabi tutulur. Ürünün arızası garanti sağlayıcı tarafından onaylanmalıdır.

           Garanti sağlayıcı tarafından her hangi bir arıza tespit edilmemesi durumunda ürün aynı şekilde müşteriye iade edilir. Garanti sağlayıcı tarafından arızanın garanti kapsamında olmadığı tespit edilirse ürün müşteriye iade edilir ya da müşteriden onay alınarak ücretli olarak onarım gerçekleştirilir. Garanti sağlayıcı tarafından arızalı ve garanti kapsamında olduğu tespit edilen ürün onarım yapılmak üzere işleme alınır. Onarım için yasal süre maksimum 30 iş günüdür. Bu süre içinde onarımın gerçekleşmesi durumunda ürün onarılmış olarak müşteriye geri gönderilir. Bu süre zarfında ürün onarılmazsa veya ürün herhangi bir şekilde onarılamayacak durumda ise yenisi stokta mevcut ise birebir değişim yapılarak tekrar müşteriye gönderilir. Stok durumu müsait değilse ürün sahibi ile irtibata geçilerek ya ürün iade alınır ya da müşterinin onayı alınarak muadili veya benzeri bir ürün ile değişim yapılarak ürün sahibine gönderilir.

Yukarı