Lizbon Çamaşırlık

YOT1410018159
11.662 TL 14.578 TL %21
12.828 TL 16.035 TL %20
Takım İçeriği
Çamaşırlık1 x 11.662 TL
Toplam
12.828 TL
14.578 TL
11.662 TL
14.578 TL
Çamaşırlık
12.828 TL
11.662 TL
12.828 TL
11.662 TL
Toplam
11.662 TL12.828 TL

Ürün Özellikleri

Lizbon çamaşırlık, yaşam alanlarınızı düzenlemenize yardımcı olan şık ve işlevsel bir tamamlayıcı aksesuardır. Bu çamaşırlık, geniş iç hacmiyle bol miktarda eşya saklama imkanı sunar.

Dayanıklı ve kaliteli malzemelerden üretilmiş olan Lizbon çamaşırlık, uzun ömürlü kullanım sağlar. Estetik tasarımıyla dekorasyonunuza şıklık katarken, düzenli bir görüntü oluşturmanızı sağlar.

Çamaşır sepeti, dolaplar ve raflar ile donatılmış olan Lizbon çamaşırlık, çamaşırlarınızı kolaylıkla saklamanızı ve düzenlemenizi sağlar. Aynı zamanda üst yüzeyinde dekoratif eşyalarınızı sergilemek için kullanabileceğiniz bir alan sunar.

Lizbon çamaşırlık, yaşam odalarınızı düzenlemek ve eşyalarınızı pratik bir şekilde saklamak için ideal bir seçenektir. Şık ve işlevsel tasarımıyla odanıza düzen ve estetik bir görünüm kazandırır.

Takım içeriğinde 1 adet Lizbon Çamaşırlık bulunmaktadır.

Tahmini teslimat süresi: 20 - 30 gün.

Tahmini teslimat tarihi: 9 Haziran 2024 - 19 Haziran 2024

Detaylı teslimat bilgisi için tıklayınız.

           Sitemizde satışa sunulan ürünlerin tamamı üretici firmaların garantisi altındadır. Ürünlerin garanti süresini, garanti içeriğini ve şartlarını üretici firmalar belirlemektedir. Satın alınan ürünlerin arızalanması durumunda ürün tarafımıza faturası ve arızanın ne olduğuna dair bir bilgilendirme notu ile birlikte gönderilmelidir. Tarafımıza gönderilen ürün üretici firmanın servisine bizim tarafımızdan ulaştırıldıktan sonra belirttiğiniz arıza dikkate alınarak teste tabi tutulur. Ürünün arızası garanti sağlayıcı tarafından onaylanmalıdır.

           Garanti sağlayıcı tarafından her hangi bir arıza tespit edilmemesi durumunda ürün aynı şekilde müşteriye iade edilir. Garanti sağlayıcı tarafından arızanın garanti kapsamında olmadığı tespit edilirse ürün müşteriye iade edilir ya da müşteriden onay alınarak ücretli olarak onarım gerçekleştirilir. Garanti sağlayıcı tarafından arızalı ve garanti kapsamında olduğu tespit edilen ürün onarım yapılmak üzere işleme alınır. Onarım için yasal süre maksimum 30 iş günüdür. Bu süre içinde onarımın gerçekleşmesi durumunda ürün onarılmış olarak müşteriye geri gönderilir. Bu süre zarfında ürün onarılmazsa veya ürün herhangi bir şekilde onarılamayacak durumda ise yenisi stokta mevcut ise birebir değişim yapılarak tekrar müşteriye gönderilir. Stok durumu müsait değilse ürün sahibi ile irtibata geçilerek ya ürün iade alınır ya da müşterinin onayı alınarak muadili veya benzeri bir ürün ile değişim yapılarak ürün sahibine gönderilir.

Son Baktıklarınız
Yukarı