Çok Satan

Öykü Üçlü Ahşap Koltuk

KT1410013975
23.865 TL 29.831 TL %20
26.251 TL 32.814 TL %21
Takım İçeriği
3'lü Koltuk1 x 23.865 TL
Toplam
26.251 TL
29.831 TL
23.865 TL
29.831 TL
3'lü Koltuk
26.251 TL
23.865 TL
26.251 TL
23.865 TL
Toplam
23.865 TL26.251 TL

Ürün Özellikleri


Öykü Üçlü Ahşap Koltuk, konforlu ve şık bir oturma deneyimi sunan özel bir tasarıma sahiptir. Geniş oturma alanı ve yumuşak minderleriyle rahatlığı ön planda tutar.

Bu koltuk, modern ve zarif çizgileriyle her türlü dekorasyon tarzına uyum sağlar. Şık dikiş detayları ve kaliteli malzemeleriyle uzun ömürlü bir kullanım sunar.

Öykü 3'lü Koltuk, dayanıklı yapısıyla günlük kullanıma uygun olduğu gibi aynı zamanda estetik açıdan da göz alıcı bir seçenektir. Salonunuzda şıklığı ve rahatlığı bir arada yaşamak için ideal bir tercihtir.

Ailenizle ve sevdiklerinizle keyifli anlar geçirebileceğiniz bu koltuk, odanıza sıcaklık ve davetkar bir atmosfer katar. Öykü 3'lü Koltuk ile yaşam alanınızı güzelleştirin ve konforun keyfini çıkarın.

İnegölsofa Öykü Üçlü Koltuk (İnegöl Mobilyası)

Takım İçeriği: 1 Adet 3'lü Koltuktan oluşmaktadır.

Sırtında mekanizmalı sistem kullanılmıştır. Açıldığında tek kişilik yatak olabilmektedir. 

Ürün iskeleti fırınlanmış gürgen ağacından yapılmıştır. Ayakları gold metal, alt kasasında ahşap kullanılmıştır. 

Oturumda 32 DNS soft sünger kullanılmış olup silinebilir kadife kumaş kullanılmıştır.

ÜrünlerGenişlikDerinlikYükseklik
3'lü Koltuk2389468

Tahmini teslimat süresi: 20 - 30 gün.

Tahmini teslimat tarihi: 23 Mayıs 2024

Detaylı teslimat bilgisi için tıklayınız.

           Sitemizde satışa sunulan ürünlerin tamamı üretici firmaların garantisi altındadır. Ürünlerin garanti süresini, garanti içeriğini ve şartlarını üretici firmalar belirlemektedir. Satın alınan ürünlerin arızalanması durumunda ürün tarafımıza faturası ve arızanın ne olduğuna dair bir bilgilendirme notu ile birlikte gönderilmelidir. Tarafımıza gönderilen ürün üretici firmanın servisine bizim tarafımızdan ulaştırıldıktan sonra belirttiğiniz arıza dikkate alınarak teste tabi tutulur. Ürünün arızası garanti sağlayıcı tarafından onaylanmalıdır.

           Garanti sağlayıcı tarafından her hangi bir arıza tespit edilmemesi durumunda ürün aynı şekilde müşteriye iade edilir. Garanti sağlayıcı tarafından arızanın garanti kapsamında olmadığı tespit edilirse ürün müşteriye iade edilir ya da müşteriden onay alınarak ücretli olarak onarım gerçekleştirilir. Garanti sağlayıcı tarafından arızalı ve garanti kapsamında olduğu tespit edilen ürün onarım yapılmak üzere işleme alınır. Onarım için yasal süre maksimum 30 iş günüdür. Bu süre içinde onarımın gerçekleşmesi durumunda ürün onarılmış olarak müşteriye geri gönderilir. Bu süre zarfında ürün onarılmazsa veya ürün herhangi bir şekilde onarılamayacak durumda ise yenisi stokta mevcut ise birebir değişim yapılarak tekrar müşteriye gönderilir. Stok durumu müsait değilse ürün sahibi ile irtibata geçilerek ya ürün iade alınır ya da müşterinin onayı alınarak muadili veya benzeri bir ürün ile değişim yapılarak ürün sahibine gönderilir.

Yukarı