Hızlı Teslimat Mağazada Var

Optimus 3'lü Koltuk

KT1410016486
36.570 TL 45.713 TL %21
40.227 TL 50.284 TL %21
Takım İçeriği
3'lü Koltuk Yataklı1 x 36.570 TL
Toplam
40.227 TL
45.713 TL
36.570 TL
45.713 TL
3'lü Koltuk Yataklı
40.227 TL
36.570 TL
40.227 TL
36.570 TL
Toplam
36.570 TL40.227 TL

Ürün Özellikleri

 

Optimus 3'lü Koltuk, modern ve şık tasarımıyla dikkat çeken bir seçenektir. Yüksek kaliteli malzemelerin kullanıldığı bu koltuk, hem konforlu hem de görsel açıdan etkileyici bir deneyim sunar.

Geniş oturma alanı, rahat bir oturma pozisyonu sağlarken, ergonomik yapısıyla vücudunuzun doğal şekline uyum sağlar. Kaliteli sünger dolgusu, uzun süreli kullanımda bile formunu korur ve dayanıklılığı artırır.

Optimus 3'lü Koltuk, modern bir tarzı yansıtan estetik detaylarla donatılmıştır. Şık dikiş detayları, zarif metal ayakları ve şık kumaş seçenekleriyle her türlü dekorasyon tarzına uyum sağlar.

Bu koltuk, hem oturma odası hem de salon gibi mekanlarda mükemmel bir seçenektir. Hem görünümü hem de konforuyla dikkat çeken Optimus 3'lü Koltuk, evinize modern bir dokunuş katmak için idealdir.

.

İnegölsofa Optimus Üçlü Koltuk (İnegöl Mobilyasi)

Takım İçeriği: 1 adet 3'lü Koltuktan oluşmaktadır.

Ahşap ayaklı tasarım modern görünüme sahip.

İskelet fırınlanmış gürgen ağacından yapılmış olup mukavemeti yüksektir.

Üçlü kanepeler sırt mekanizması sayesinde yatak olma özelliğine sahip.

ÜrünlerGenişlikDerinlikYükseklik
3'lü Koltuk Yataklı2259063

Tahmini teslimat süresi: 20 - 30 gün.

Tahmini teslimat tarihi: 26 Mayıs 2024

Detaylı teslimat bilgisi için tıklayınız.

           Sitemizde satışa sunulan ürünlerin tamamı üretici firmaların garantisi altındadır. Ürünlerin garanti süresini, garanti içeriğini ve şartlarını üretici firmalar belirlemektedir. Satın alınan ürünlerin arızalanması durumunda ürün tarafımıza faturası ve arızanın ne olduğuna dair bir bilgilendirme notu ile birlikte gönderilmelidir. Tarafımıza gönderilen ürün üretici firmanın servisine bizim tarafımızdan ulaştırıldıktan sonra belirttiğiniz arıza dikkate alınarak teste tabi tutulur. Ürünün arızası garanti sağlayıcı tarafından onaylanmalıdır.

           Garanti sağlayıcı tarafından her hangi bir arıza tespit edilmemesi durumunda ürün aynı şekilde müşteriye iade edilir. Garanti sağlayıcı tarafından arızanın garanti kapsamında olmadığı tespit edilirse ürün müşteriye iade edilir ya da müşteriden onay alınarak ücretli olarak onarım gerçekleştirilir. Garanti sağlayıcı tarafından arızalı ve garanti kapsamında olduğu tespit edilen ürün onarım yapılmak üzere işleme alınır. Onarım için yasal süre maksimum 30 iş günüdür. Bu süre içinde onarımın gerçekleşmesi durumunda ürün onarılmış olarak müşteriye geri gönderilir. Bu süre zarfında ürün onarılmazsa veya ürün herhangi bir şekilde onarılamayacak durumda ise yenisi stokta mevcut ise birebir değişim yapılarak tekrar müşteriye gönderilir. Stok durumu müsait değilse ürün sahibi ile irtibata geçilerek ya ürün iade alınır ya da müşterinin onayı alınarak muadili veya benzeri bir ürün ile değişim yapılarak ürün sahibine gönderilir.

Yukarı