Web Sitesine Özel

Mabel Köşe Koltuk

KT1410015148
69.769 TL 99.670 TL %30
76.741 TL 109.630 TL %30
Takım İçeriği
Köşe Koltuk Dinlenmeli1 x 69.769 TL
Toplam
76.741 TL
99.670 TL
69.769 TL
99.670 TL
Köşe Koltuk Dinlenmeli
76.741 TL
69.769 TL
76.741 TL
69.769 TL
Toplam
69.769 TL76.741 TL

Ürün Özellikleri

 

Mabel Köşe Koltuk, modern ve şık tasarımıyla oturma alanınızı dönüştürüyor. Yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen bu köşe koltuk, konforlu oturum deneyimi sunuyor.

Geniş ve rahat oturma alanı sayesinde aileniz ve misafirlerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Köşe tasarımı, odanın kullanım alanını verimli bir şekilde kullanmanızı sağlar.

Mabel Köşe Koltuk, dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü bir kullanım sunar. Kolay temizlenebilir kumaşlarıyla da pratik bir kullanım sağlar.

Modern ve şık detaylarla süslenmiş olan Mabel Köşe Koltuk, evinizin dekorasyonuna zarif bir dokunuş katıyor. Estetik tasarımıyla odanıza şıklık ve tarz katmak isteyenler için ideal bir seçim.

İnegölsofa Mabel Köşe Koltuk (İnegöl Mobilyası)

Takım içeriğinde 1 adet Mabel Köşe Koltuk (Dinlenmeli) bulunmaktadır.

Mabel Köşe Takımı 305*195 ölçülerindedir.

Mabel Koltuk takımı 3+3+1 şeklinde opsiyonel olarak alabilirsiniz.

Ayak Tipi: Yerden Yüksek

Kol Tipi: Geniş Kol

Sırt modeli Mindersiz

Ek Bilgiler: Minimal tarzın konforla kombinasyonu. Keten dokulu kumaş, derin oturum ve yumuşacık süngerler eşsiz bir rahatlık sağlar. Metal ayaklar, yerden yükseklik ve kollardaki detaylar gözü yormayan modern bir stil katar. 

Ahşap Bakımı Mobilyalarınızı nemli bezle silerek temizleyebilirsiniz. Yüzeyin uzun süre su ile temasından kaçınınız.Demonte Parçalar: Tüm parçalar demonte olarak gönderilir.

Teslimat Tutarı: Ücretsiz

Teslimat Tarihi: 15-20 Gün içerisinde teslim edilir.

Teslimat: Sadece mobilya taşımacılığı yapan İnegölsofa tarafından yapılmaktadır.

Garanti: Nakliye sırasında oluşabilecek tüm sorunlar İnegölsofa tarafından giderilecektir. 

ÜrünlerGenişlikDerinlikYükseklik
Köşe Koltuk Dinlenmeli305*195

Tahmini teslimat süresi: 20 - 30 gün.

Tahmini teslimat tarihi: 28 Nisan 2024

Detaylı teslimat bilgisi için tıklayınız.

           Sitemizde satışa sunulan ürünlerin tamamı üretici firmaların garantisi altındadır. Ürünlerin garanti süresini, garanti içeriğini ve şartlarını üretici firmalar belirlemektedir. Satın alınan ürünlerin arızalanması durumunda ürün tarafımıza faturası ve arızanın ne olduğuna dair bir bilgilendirme notu ile birlikte gönderilmelidir. Tarafımıza gönderilen ürün üretici firmanın servisine bizim tarafımızdan ulaştırıldıktan sonra belirttiğiniz arıza dikkate alınarak teste tabi tutulur. Ürünün arızası garanti sağlayıcı tarafından onaylanmalıdır.

           Garanti sağlayıcı tarafından her hangi bir arıza tespit edilmemesi durumunda ürün aynı şekilde müşteriye iade edilir. Garanti sağlayıcı tarafından arızanın garanti kapsamında olmadığı tespit edilirse ürün müşteriye iade edilir ya da müşteriden onay alınarak ücretli olarak onarım gerçekleştirilir. Garanti sağlayıcı tarafından arızalı ve garanti kapsamında olduğu tespit edilen ürün onarım yapılmak üzere işleme alınır. Onarım için yasal süre maksimum 30 iş günüdür. Bu süre içinde onarımın gerçekleşmesi durumunda ürün onarılmış olarak müşteriye geri gönderilir. Bu süre zarfında ürün onarılmazsa veya ürün herhangi bir şekilde onarılamayacak durumda ise yenisi stokta mevcut ise birebir değişim yapılarak tekrar müşteriye gönderilir. Stok durumu müsait değilse ürün sahibi ile irtibata geçilerek ya ürün iade alınır ya da müşterinin onayı alınarak muadili veya benzeri bir ürün ile değişim yapılarak ürün sahibine gönderilir.

Yukarı