Ersin Doğan Collection Mağazada Var

Kapadokya Çekmeceli Şifonyer

YOT1410013410
11.900 TL 14.875 TL %20
13.090 TL 16.363 TL %21
Takım İçeriği
Çamaşırlık1 x 11.900 TL
Toplam
13.090 TL
14.875 TL
11.900 TL
14.875 TL
Çamaşırlık
13.090 TL
11.900 TL
13.090 TL
11.900 TL
Toplam
11.900 TL13.090 TL

Ürün Özellikleri

Kapadokya Çekmeceli Şifonyer, yaşam odanızı düzenlemek ve depolama alanınızı artırmak için mükemmel bir tamamlayıcı aksesuardır. Şık ve pratik tasarımıyla dikkat çeken bu çamaşırlık, hem işlevselliği hem de estetiği bir araya getirir.

Geniş bir çekmece ve alt bölümde bulunan kapaklı dolap, çamaşırlarınızı ve diğer eşyalarınızı düzenli bir şekilde saklamak için idealdir. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiş olan çamaşırlık, dayanıklı ve uzun ömürlüdür.

Kapadokya Çamaşırlık, yaşam odanıza şıklık ve düzen katar. Şık renk seçenekleri ve zarif detaylar, yaşam alanınıza sofistike bir dokunuş sağlar. Aynı zamanda pratik kullanımıyla da dikkat çeken bu çamaşırlık, günlük hayatınızı kolaylaştırır.

Yaşam odanızı tamamlamak ve depolama ihtiyaçlarınızı karşılamak için Kapadokya Çamaşırlık'tan yararlanabilirsiniz. Estetik ve işlevselliği bir araya getiren bu ürün, yaşam alanınızda düzeni ve şıklığı beraberinde getirir.


Kapadokya Yatak Odası Takımı (İnegöl Mobilyasi) İNEGÖLSOFA

Takım İçeriği; 1 Adet Çamaşırlıktan Oluşmaktadır.

ÜrünlerGenişlikDerinlikYükseklik
Çamaşırlık8045112

Tahmini teslimat süresi: 20 - 30 gün.

Tahmini teslimat tarihi: 25 Mayıs 2024

Detaylı teslimat bilgisi için tıklayınız.

           Sitemizde satışa sunulan ürünlerin tamamı üretici firmaların garantisi altındadır. Ürünlerin garanti süresini, garanti içeriğini ve şartlarını üretici firmalar belirlemektedir. Satın alınan ürünlerin arızalanması durumunda ürün tarafımıza faturası ve arızanın ne olduğuna dair bir bilgilendirme notu ile birlikte gönderilmelidir. Tarafımıza gönderilen ürün üretici firmanın servisine bizim tarafımızdan ulaştırıldıktan sonra belirttiğiniz arıza dikkate alınarak teste tabi tutulur. Ürünün arızası garanti sağlayıcı tarafından onaylanmalıdır.

           Garanti sağlayıcı tarafından her hangi bir arıza tespit edilmemesi durumunda ürün aynı şekilde müşteriye iade edilir. Garanti sağlayıcı tarafından arızanın garanti kapsamında olmadığı tespit edilirse ürün müşteriye iade edilir ya da müşteriden onay alınarak ücretli olarak onarım gerçekleştirilir. Garanti sağlayıcı tarafından arızalı ve garanti kapsamında olduğu tespit edilen ürün onarım yapılmak üzere işleme alınır. Onarım için yasal süre maksimum 30 iş günüdür. Bu süre içinde onarımın gerçekleşmesi durumunda ürün onarılmış olarak müşteriye geri gönderilir. Bu süre zarfında ürün onarılmazsa veya ürün herhangi bir şekilde onarılamayacak durumda ise yenisi stokta mevcut ise birebir değişim yapılarak tekrar müşteriye gönderilir. Stok durumu müsait değilse ürün sahibi ile irtibata geçilerek ya ürün iade alınır ya da müşterinin onayı alınarak muadili veya benzeri bir ürün ile değişim yapılarak ürün sahibine gönderilir.

Yukarı